Over Havebo Vloeren

Kennis en ervaring sinds 1979

Havebo Vloeren is leverancier van systeemvloeren, funderingsproducten en holle wanden. Wij leveren onze kwaliteitsproducten via de bouwmaterialenhandels. Medewerkers die daar te maken krijgen met vragen van aannemers weten dat ze altijd kunnen terugvallen op onze kennis en ervaring.

Orders die bij ons binnenkomen, worden door ons bedrijfsbureau gecontroleerd op maakbaarheid. Ook adviseren wij om de tekenkamer bij het bestelproces te betrekken. Onze projecttekenaars vertalen het technisch ontwerp van de hoofdconstructeur naar een productietekening en een economisch legplan. 

Met de ogen van een aannemer

Met meer dan veertig jaar ervaring kennen wij de aannemerij door en door en weten we waar het om draait op de bouwplaats. Aannemers willen doorwerken zonder op hun materialen te wachten. Dat begint bij de juiste bestelling: de beste vloer voor het project en een order waar niets aan ontbreekt. Onze salesafdeling, het bedrijfsbureau en de tekenkamer werken soepel samen om dat te verzekeren.

Daarna bepalen we een leverdatum die we kunnen garanderen. Meestal op relatief korte termijn, omdat we slim inkopen in Nederland, België en Duitsland. De combinatievloer, onze bekende balken-broodjesvloer, kunnen we zelfs direct uit voorraad laten afleveren door ons eigen expeditiecentrum in Zeewolde.

 

Onderdeel Havebo Groep

Havebo Vloeren is een werkmaatschappij van de Havebo Groep, net als Havebo Montage en Verbocon Engineering. Die laatste kennen wij als onze tekenkamer. Samen kunnen wij een breed aanbod aan diensten en producten leveren.

Op de website van de Havebo Groep vind je meer informatie over ons gezamenlijke profiel.

OVER HAVEBO GROEP